YUcast forum

Ideje, Kritike, Pohvale, Druženje => Ideje i razgovori o YUcast sajtu i forumu => Temu započeo: Damir 05.01.2009. 10:08Naslov: Pocetna strana!
Poruka od: Damir 05.01.2009. 10:08
tek toliko da te pohvalim Igore za pocetnu stranu vidi se ulozeni trud.  ;D


Naslov: Odg: Pocetna strana!
Poruka od: Igor Gejo 05.01.2009. 13:35
Hvala, za sada je ovako pa polako... treba prebaciti linkove sa bloga na naslovnu stranu -  ili mozda nabaciti posebnu stranicu gde ce biti samo linkovi.
Takodje bi trebalo staviti i sponzore na naslovnu stranu, i mozda neku temu.

Jedna od stranica koju bi mogli da dodamo bi mogla da bude review za neki proizvod. To uvek moze da donese popularnost sajtu jer google to pronalazi automatski. Moglo bi da se pise na srpskom ali i na engleskom. Ili ako neko zna sta bi rekao na srpskom neka napravi clanak pa cemo da se snadjemo i za prevod.

Review bi mogli mozda da radimo i zajedno - samim tim sto diskutujemo neki deo opreme na forumu, posle toga moze samo jos da se malo zavije u neku pricu, popuni slikama i eto lepog clanka koji bi se onda stavio na stranicu review. Eto kao na primer prica o stradicu koju smo vec imali ili mozda razlike izmedju RAVEN SST3 i RAVEN Classic o cemu smo pricali na parkingu na zadnjem pecanju.... u sustini mi stalno pricamo o tim stvarima i onako....

Ljudi bi voleli da cuju nasu pricu pogotovo sto jos uvek nemamo ni jednog sponzora iz ribolovackog sveta - znaci nezavisni smo (Nesi ce zabranimo da prica o Shimanu) ;D
A ako takvih i bude uvek mozemo da otvorimo novu oblast - kao na primer "predstavljamo vam..." ili nesto slicno....


Naslov: Odg: Pocetna strana!
Poruka od: Admiral 08.04.2012. 11:04
Predlazem da se reklame (gornji levi ugao) malo sporije vrte. Nema sanse da se procita. Umesto po 1 sekundu mozda 5, bilo bi uputnije, od vece koristi.

Admiral


Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Srpski prevod: www.tnenad.net